24x7.lt

Žolininkė Danutė Kunčienė: “Kaip tikiu draugu, taip tikiu gamta”Ateinu pas Tave su dėkingumu už kiekvieną Žemės Žolyną. Už nesuskaičiuojamas žoles, augusias nuo pat Pasaulio pradžios ir augsiančias iki Paskutiniosios Dienos. Už jau išnykusias vaistažoles.  Ateinu dėkoti už žoleles, kurias žinoję ir kuriomis naudojęsi manieji Protėviai. Šlovinu Tave už tai, kad Esi taip nuostabiai pasirūpinęs Žmogumi, sukuriant žolelę kiekvienai ligai gydyti. Laimingi ir dėkingi galim džiaugtis psalmių žodžiais: “Viešpats mano Ganytojas. Man nieko netrūksta. Žaliose lankose Jis mane paguldo, prie ramių tvenkinių mane gano. Atgaivina mano gyvastį”. (Ištrauka iš Žolinčiaus maldos)

daugiau
Šiandien – Judėjimo sveikatos labui dienaAkademiko A.Bergo duomenimis, prieš šimtą metų fizinis darbas sudarė 94-96% viso žmogaus darbo, o dabar tik 1%. Vykstantys reikšmingi ekonominiai ir socialiniai pokyčiai smarkiai apribojo žmogaus fizinį aktyvumą, padidino psichomotorikos lavinimo ir protinės veiklos reikalavimus, sukėlė psichinę įtampą. Šiaulių miesto savivaldybės visuomenės sveikatos biuro specialistai primena: judėti reikia, kad būtume sveiki ir darbingi. Akademiko A.Bergo duomenimis, prie
daugiau
Fizinis aktyvumas mūsų gyvenimeNuo mažų dienų mes girdime, jog judėjimas – tai sveikata. Tačiau ne visuomet surandame laiko ir noro būti fiziškai aktyviais. Vaikams FA užtikrina sveiką augimą ir vystymąsi, gerą savijautą, nervų sistemos veiklą, ko pasekoje gerėja mokymosi rezultatai. Suaugusiems – leidžia nepervargstant atlikti kasdienines užduotis. Pagyvenusiems, senyvo amžiaus žmonėms pakankamas fizinis pajėgumas – galimybė džiaugtis laisvalaikio pramogomis ir tuo pačiu išlaikyti socialinį aktyvumą.
daugiau
Homeopatija – natūralus gydymo būdas Balandžio 10–16 dienomis minima Pasaulinė informavimo apie homeopatiją savaitė. Ją organizuoja Pasaulinė informavimo apie homeopatiją organizacija. Šia akcija siekiama paminėti homeopatijos tėvu vadinamo vokiečių gydytojo Samuelio Hahnemanno (1755 – 1843) gimimo dieną. Samuelis Hahnemannas pastebėjo, kad didesnės chininmedžio žievės dozės sukelia maliarijos simptomus, o mažos gydo pačią ligą.
daugiau
Peršalus pasveikti padeda ne vien vaistaiKodėl susergame peršalimo ligomis?
Žiemos–pavasario sezono metu beveik kiekviena šeima susiduria su peršalimo ligomis. Peršalimo ligos - tai sezoninės ligos, kurias dažniausiai sukelia virusai.
daugiau

Įveikime kosulį vaistažolėmisKas sukelia kosulį?
Kosulys atsiranda tada, kai dirginami kvėpavimo takai - gerklė, gerklos ar bronchai, taip pat kai užsikemša arba dirginama nosis, ryklė ar atsiradus nervinių galūnėlių dirginimui. Pats kosulys nėra liga, bet greičiau kokios nors ligos, ypač peršalimo ligų, požymis.

daugiau
Švenčionių vaistažolėsŽolelių arbatas žmonės vartojo ir jų gerąsias savybes žinojo jau gilioje senovėje. Senovės žiniuoniai jau tada žinojo, kad jei ieškosi vaistų- aplink jų rasi galybę. Juk mus supa didžiulė gamtos vaistinė. Galvojama buvo apie gausybę augalų, kuriuos stebėdami, ragaudami, tirdami, nustatė teigiamą poveikį esant organizmo sveikatos pablogėjimui.
daugiau
PADMAHerbertas Švablas, mokslo daktaras, bendrovės PADMA Šveicarijoje valdybos pirmininkas, tyrimų, kuriais siekiama suprasti Tibeto mediciną, autorius ir bendraautorius.
daugiau
Padma NervotoninNeatsiejama nuolat besikeičiančio mūsų gyvenimo dalis – stresas. Tai visų organizmo sistemų reakcija į nepalankias ar net pavojingas gyvybei aplinkybes.
daugiau
2781 - 2789 iš 2789 Pirmas puslapis  Į ankstesnį puslapį  271 272 273 274 275 276 277 278 279  Į sekantį puslapį  Paskutinis puslapis 
 
Ieškomiausių TOP 5




Naudingos nuorodos




Kontaktai
Skaitos kompiuterių servisas UAB
Farmacinių informacinių sistemų skyrius
K.Petrausko 19A, Kaunas
tel: (8~37) 330 220

vaistai.lt facebooke